Връщане на стоки, замяна и рекламации

ПРАВО НА ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ

КЛИЕНТИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН www.mybrand.bg ИМАТ ПРАВОТО ДА СЕ ОТКАЖАТ ИЛИ ДА ЗАМЕНЯТ ПОЛУЧЕНАТА ОТ ТЯХ СТОКА В 14 ДНЕВЕН СРОК ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕТО Й САМО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ Е В ОРИГИНАЛНИЯТ СИ ВИД И СЪС ЗАПАЗЕНИ КАЧЕСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

СПОРЕД ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И ПРАВИЛАТА ЗА ТЪРГОВИЯ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ ИМА ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ ПРИ:

ПРИ ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ ПОТРЕБИТЕЛЯТ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА:

ВЪРНАТАТА СТОКА ТРЯБВА ДА Е В ОРИГИНАЛНАТА СИ ОПАКОВКА И ЕТИКИРОВКА, ТРЯБВА ДА Е НЕУПОТРЕБЯВАНА И БЕЗ НАНЕСЕНИ ПОВРЕДИ.

ЗА ДА НАПРАВИТЕ ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКАТА МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ И КЪМ НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН, КОИТО ЩЕ ВИ НАСОЧАТ КЪМ СХОДНИ НА НУЖНИЯ ВИ АРТИКУЛ И/ИЛИ СЪОТВЕТНО ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ КОИТО ИМАТЕ ДА ОТПРАВИТЕ КЪМ НАС! ЖЕЛАТЕЛНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА РАЗПОЛАГАТЕ С НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА СИ И АРТИКУЛЕН НОМЕР НА ПРОДУКТА, КОЙТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ОБСЪДИМ!

ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ ПО ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА :

ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА СТОКА – БЕЗ ЗАМЯНА СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

ПРИ УВАЖАВАНЕ ОТ НАША СТРАНА НА РЕКЛАМАЦИЯТА И ЗАМЯНА НА СТОКАТА С ДРУГА, КУРИЕРСКАТА ТАКСА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА НОВАТА СТОКА ЧАСТИЧНО СЕ ПОЕМА ОТ ВАС, А ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВОНАЧАЛНО ИЗПРАТЕНИЯТ ПРОДУКТ РАЗХОДИТЕ СЕ ПОЕМАТ ОТ НАС.

ПРИ ОДОБРЕНИЕ НА ВАШАТА РЕКЛАМАЦИЯ НАШ КОНСУЛТАНТ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС ЗА УТОЧНЯВАНЕ НА ПОДРОБНОСТИТЕ ПО ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ.

ОТГОВОРТНОСТ НА ТЪРГОВЕЦА

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН www.mybrand.bg НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА ОТ ДАДЕН АРТИКУЛ, ОПРЕДЕН РАЗМЕР ИЛИ ДЕСЕН, КАКТО И В СЛУЧАЙ НА ЗАБАВЯНЕ НА ПРАТКАТА ПОРАДИ ЛИПСА НА НАЛИЧНОСТИ ИЛИ ЗАБАВЕН РАЗНОС ПРИЧИНЕН ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ПРИ НАСТЪПВАНЕ НА НЯКОИ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ УВЕДОМЕНИ НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА ИЛИ ЧРЕЗ Е-MAIL, ЗА ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕН ТЕХЕН ЗАМЕСТИТЕЛ.

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от www.mybrand.bg са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към www.mybrand.bg за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с наш сътрудник.

Върнати пратки с наложен платеж не се приемат!

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.

Пратки изпратени към www.mybrand.bg с Български пощи не се приемат.

Връщане на място на пратки, лично от потребители, на посочения адрес не се приемат.

Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер.

Когато потребител връща закупена от www.mybrand.bg стока с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ сумата за стоката се възстановява по банкова сметка на потребителя, след като бъде отворена пратката и се установи, че стоката отговаря на изискванията посочени в т.7.1 от Общите условия на Май Бранд ООД . Ако стоката не отговаря на посоченото, същата се връща за сметка на потребителя на адреса, от който е изпратена до www.mybrand.bg

Всички въпроси, свързани със замяната на продукти, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: +359 897 642 875.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

————————
Поръчките направени в www.mybrand.bg, изискват потвърждение по телефона.

Артикулите, които сте поръчали се доставят с удобна за вас куриерска фирма до посочения от Вас адрес.

Предлага се опцията “Тест и преглед” на поръчките до офис на куриер, за тези до адрес само преглед. В случай, че се възползвате от тази опция и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по връщането ѝ.

Направените поръчки се обработват в рамките на ​4–10 работни дни​. Стандартната доставка струва между 4-7 лв., според опцията за доставка (до офис или адрес). Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на Република България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни.

Касовата бележка за направените поръчки, се издава от куриера на куриерски фирми , при получаване на поръчката. Моля запазете документа.

Разходите по доставка се заплащат на куриера при доставката.

Всички поръчки получени петък след 16:00, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи поръчка, ще получите потвърждение по телефон.
Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас.
Имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката.

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от Mybrand.bg са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към Mybrand.bg за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с наш сътрудник.